ITV Menorca: com reservar cita

07 - 02 - 2024

Temporalment, hem desactivat la possibilitat de reservar cita a les estacions ITV de Menorca, tant la de Maó i com la de Ciutadella a través del nostre web per poder realitzar una gestió personalitzada de la cita, amb la finalitat d'ordenar i donar prioritat als vehicles amb la ITV caducada.

Els clients que vulguin concertar cita ITV a l’estació de Maó o Ciutadella, hauran de posar-se en contacte amb l’estació a la que vulguin anar a través de les vies següents:

  • Telèfon de concertació de cita: 902 790 791
  • Telèfon de l'estació o enviant un correu electrònic:
  • Presencialment

Es donarà cita als clients amb la ITV caducada o els falti 15 dies perquè caduqui. Si no podem donar-li cita, se'ls donarà o enviarà un justificant conforme han sol·licitat cita. Més endavant, els contactarem per donar-los una cita.

Els que no tinguin la ITV caducada, hauran de contactar per sol·licitar cita, a partir que la ITV estigui caducada.

Agraïm la comprensió per part de tots els nostres clients.

Quins elements del cotxe podrien desaparèixer?

18 - 10 - 2022 Els cotxes que surten ara al mercat són cada vegada més nous. La simplicitat s'apodera del disseny, les càmeres, les grans pantalles i les opcions digitals són els protagonistes de cotxes pel seu afany en incorporar millors tecnologies, enfocades a respondre a les nostres necessitats actuals i futures.

Com funciona l'ABS dels vehicles?

10 - 06 - 2021

Parlem sobre el sistema anti-bloqueig de frens

Matrícules que han de passar la seva primera ITV el 2024

02 - 01 - 2024 Els cotxes que van ser matriculats el 2020, els toca passar la primera ITV el 2024.