Matrícules que han de passar la seva ITV el 2023

09 - 01 - 2023
Els turismes i motocicletes que van ser matriculats en el 2019, els toca passar la seva primera ITV en el 2023, ja que a aquesta mena de vehicles els toca passar la seva primera inspecció al cap de 4 anys. Això comprèn les matrícules que van des de la KST fins a la matrícula LDR.

A continuació, ordenarem les matrícules ITV de mes a mes:

Gener: de KSS a KTJ
Febrer: de KTJ a KVB
Març: de KVB a KVX
Abril: de KVX a KWT
Maig: de KWT a KXR
Juny: de KXR a KYN
Juliol: de KYN a KZK
Agost: de KZK a KZY
Setembre: de KZY a LBN
Octubre: de LBN a LCG
Novembre: de LCG a LCY
Desembre: de LCY a LDR

Per a garantir el millor servei, et recomanem que demanis cita ITV.

Com actuar quan s'acosta una ambulància

03 - 11 - 2022 Per a una ambulància cada minut compte i guanyar temps gràcies a la bona actitud dels conductors en les vies pot ajudar a salvar vides. Segur que en algun moment t'has trobat en aquesta situació mentre estàs en un embús, potser el moment més caòtic perquè es produeixi una emergència.

Neumàtics d'hivern

11 - 02 - 2021 Com saps, el neumàtic és l'únic element del nostre cotxe que està en contacte amb el terra i aquest contacte ho és tot: a ell li devem que el cotxe es mogui o s'aturi segons el nostre gust.

Com fer front a les retencions

28 - 03 - 2022 Si cada dia agafes el cotxe per anar de casa a la feina i de la feina a casa, és probable que et trobis amb retencions a la carretera. I, a vegades, les retencions són més llargues i duradores perquè s'ha produït algun accident de trànsit.