Les ITV de Certio ja són blau TÜV Rheinland

09 - 02 - 2023
A l'octubre de 2019, la nostra companyia TÜV Rheinland va comprar l'empresa catalana dedidaca a la Inspecció Tècnica de Vehicles, Certio. A TÜV Rheinland, que ja disposàvem d'estacions ITV a Madrid, Múrcia, Castella – La Manxa i Navarra, ampliàvem territori adquirint 10 estacionis ITV a Catalunya i 2 a Menorca.

En 2022, les estacions de Catalunya de la xarxa de Certio, van perdre el seu color verd per vertir-se del blau corporatiu de TÜV Rheinland i a poc a poc les reminiscències de la companyia catalana s'han anat esvaint per a donar pas als detalls de la nostra companyia alemanya.

L'últim canvi, i significatiu, ha estat el fet que la web www.certio.com s'ha apagat i, així, a nivell en línia totes les estacions han quedat integrades en la web d'ITV de TÜV Rheinland: www.itv-tuvrheinlad.es.

Tub d'escapament

11 - 04 - 2022 És fàcil identificar el tub d'escapament a la part posterior del vehicle. El que pocs saben és que és el final d'un sistema format per diversos components, com el silenciador o el catalitzador, la funció del qual és minimitzar el so de les explosions del motor, així que com que els gasos de la combustió surtin a l'exterior.

La importància dels frens

25 - 11 - 2021

Com detectar problemes en els frens del cotxe?

Com col·locar correctament els retrovisors del cotxe

27 - 10 - 2021 T'ha passat alguna vegada que, anant en cotxe, de sobte, et sorprèn una moto just al costat que no havies vist o, pitjor encara, en canviar de carril has hagut de rectificar i quedar-te al que estaves perquè ha aparegut un cotxe que no t'esperaves? Si la resposta és sí, potser és perquè no tenies ben col·locats els retrovisors del cotxe.