Les ITV de Certio ja són blau TÜV Rheinland

09 - 02 - 2023
A l'octubre de 2019, la nostra companyia TÜV Rheinland va comprar l'empresa catalana dedidaca a la Inspecció Tècnica de Vehicles, Certio. A TÜV Rheinland, que ja disposàvem d'estacions ITV a Madrid, Múrcia, Castella – La Manxa i Navarra, ampliàvem territori adquirint 10 estacionis ITV a Catalunya i 2 a Menorca.

En 2022, les estacions de Catalunya de la xarxa de Certio, van perdre el seu color verd per vertir-se del blau corporatiu de TÜV Rheinland i a poc a poc les reminiscències de la companyia catalana s'han anat esvaint per a donar pas als detalls de la nostra companyia alemanya.

L'últim canvi, i significatiu, ha estat el fet que la web www.certio.com s'ha apagat i, així, a nivell en línia totes les estacions han quedat integrades en la web d'ITV de TÜV Rheinland: www.itv-tuvrheinlad.es.

Tub d'escapament

11 - 04 - 2022 És fàcil identificar el tub d'escapament a la part posterior del vehicle. El que pocs saben és que és el final d'un sistema format per diversos components, com el silenciador o el catalitzador, la funció del qual és minimitzar el so de les explosions del motor, així que com que els gasos de la combustió surtin a l'exterior.

Elements de seguretat passiva del vehicle

29 - 04 - 2021

Elements que redueixen al mínim els danys que poden produir-se en cas d'accident.

Conduir amb pluja

08 - 04 - 2021

Què has de tenir en compte si condueixes amb pluja?