Les ITV de Certio ja són blau TÜV Rheinland

09 - 02 - 2023
A l'octubre de 2019, la nostra companyia TÜV Rheinland va comprar l'empresa catalana dedidaca a la Inspecció Tècnica de Vehicles, Certio. A TÜV Rheinland, que ja disposàvem d'estacions ITV a Madrid, Múrcia, Castella – La Manxa i Navarra, ampliàvem territori adquirint 10 estacionis ITV a Catalunya i 2 a Menorca.

En 2022, les estacions de Catalunya de la xarxa de Certio, van perdre el seu color verd per vertir-se del blau corporatiu de TÜV Rheinland i a poc a poc les reminiscències de la companyia catalana s'han anat esvaint per a donar pas als detalls de la nostra companyia alemanya.

L'últim canvi, i significatiu, ha estat el fet que la web www.certio.com s'ha apagat i, així, a nivell en línia totes les estacions han quedat integrades en la web d'ITV de TÜV Rheinland: www.itv-tuvrheinlad.es.

Els dièsel a la ITV

27 - 05 - 2021

En què consisteix la prova dels dièsel a la ITV?

Remolcs: fitxa tècnica i ITV

01 - 12 - 2022 El remolc és un vehicle no autopropulsat que necessita d'un altre vehicle per poder-se moure. No obstant això, el Reglament General de Vehicles estableix dos tipus de remolcs: segons la forma i segons la seva massa màxima autoritzada (MMA).

Reformes: bola d'enganxament

03 - 02 - 2022 Si vols instal·lar una bola d'enganxament al teu vehicle, segur que et venen al cap vàries preguntes: què has de fer per muntar-la, quin termini tens per legalitzar-la a la ITV, quins papers necessites, etc.