Les ITV de Certio ja són blau TÜV Rheinland

09 - 02 - 2023
A l'octubre de 2019, la nostra companyia TÜV Rheinland va comprar l'empresa catalana dedidaca a la Inspecció Tècnica de Vehicles, Certio. A TÜV Rheinland, que ja disposàvem d'estacions ITV a Madrid, Múrcia, Castella – La Manxa i Navarra, ampliàvem territori adquirint 10 estacionis ITV a Catalunya i 2 a Menorca.

En 2022, les estacions de Catalunya de la xarxa de Certio, van perdre el seu color verd per vertir-se del blau corporatiu de TÜV Rheinland i a poc a poc les reminiscències de la companyia catalana s'han anat esvaint per a donar pas als detalls de la nostra companyia alemanya.

L'últim canvi, i significatiu, ha estat el fet que la web www.certio.com s'ha apagat i, així, a nivell en línia totes les estacions han quedat integrades en la web d'ITV de TÜV Rheinland: www.itv-tuvrheinlad.es.

Mantingues el teu vehicle en bon estat

29 - 07 - 2021

Cuida el teu cotxe, fins i tot abans d'haver de passar la ITV

Els defectes que pots evitar abans de passar la ITV

23 - 09 - 2021

Quins defectes pots detectar tu mateix abans de passar la ITV?

Com realitzar un canvi de titularitat d'un vehicle

13 - 10 - 2022
Si compres un cotxe a un amic, un familiar o a un particular de segona mà, hi ha una sèrie de tràmits a fer perquè el cotxe acabi estant al teu nom a la Prefectura Provincial de Trànsit. Quina documentació necessites?