TÜV Rheinland aposta per estacions ITV més verdes amb la instal·lació de plaques solar

08 - 03 - 2023
La lluita contra el canvi climàtic i la transició energètica comporten transformacions tecnològiques i canvis en tots els sectors, públics i privats. Des de TÜV Rheinland ens unim a aquesta aposta sostenible amb la instal·lació de plaques fotovoltaiques a les estacions ITV.
 
Amb aquesta iniciativa, incorporarem 1400 mòduls fotovoltaics que generaran una potència de 623 kWp, de manera que el 47% de l'energia consumida tindrà origen renovable. La contribució a la descarbonització es traduirà en una reducció anual d'emissions per valor de 200 Tones de CO₂

La instal·lació, prevista a 30 estacions ITV nacionals repartides entre la Comunitat de Madrid, Catalunya, Regió de Múrcia, Castella-la Manxa, Navarra i Menorca, suposa una transició a un model productiu més respectuós amb el medi ambient. Aquesta mesura és una mostra més de la contribució de la companyia a la seguretat viària i al medi ambient, alguna cosa que ja fa durant el procés d'inspecció del parc mòbil espanyol, ja sigui testant vehicles per a detectar possibles emissions superiors al límit legal, com verificant el correcte funcionament dels sensors involucrats en les emissions durant la prova de diagnòstic a bord (OBD).

Per a Rodrigo Radovan, director de l'àrea de Mobilitat de TÜV Rheinland a Espanya: ‘Aquest projecte ens permetrà, a més d'obtenir estalvis en termes de costos energètics, fer un gran pas en el camí cap a la neutralitat en emissions de CO₂, fixat com a objectiu pel nostre grup per a 2028. Volem que la nostra empresa en general i les nostres estacions d'ITV en particular siguin un referent en sostenibilitat per al nostre sector’.

El sistema de dirección

17 - 03 - 2022

Com és i quins elements poden fallar en el sistema de direcció?

Reformes: bola d'enganxament

03 - 02 - 2022 Si vols instal·lar una bola d'enganxament al teu vehicle, segur que et venen al cap vàries preguntes: què has de fer per muntar-la, quin termini tens per legalitzar-la a la ITV, quins papers necessites, etc.

Com fer front a les retencions

28 - 03 - 2022 Si cada dia agafes el cotxe per anar de casa a la feina i de la feina a casa, és probable que et trobis amb retencions a la carretera. I, a vegades, les retencions són més llargues i duradores perquè s'ha produït algun accident de trànsit.