TÜV Rheinland aposta per estacions ITV més verdes amb la instal·lació de plaques solar

18 - 12 - 2023
La lluita contra el canvi climàtic i la transició energètica comporten transformacions tecnològiques i canvis en tots els sectors, públics i privats. Des de TÜV Rheinland ens unim a aquesta aposta sostenible amb la instal·lació de plaques fotovoltaiques a les estacions ITV.
 
He incoporat 1.125 mòduls fotovoltaics que generan una potència de 512 kWp, de manera que el 47% de l'energia consumida té origen renovable. La contribució a la descarbonització es traduirà en una reducció anual d'emissions per valor de 200 Tones de CO₂

La instal·lació d'aquest model de producció energèrica, realitzada per Solar360, s'ha realitzat a 29 estacions ITV nacionals repartides entre la Comunitat de Madrid, Catalunya, Regió de Múrcia, Castella-la Manxa, Navarra i Menorca, i suposa una transició a un model productiu més respectuós amb el medi ambient. L'energia generada serà utilitzada principalment per l'autoconsum a les estacions ITV, reduint les despeses operatives a mig termini.

Aquesta mesura és una mostra més de la contribució de la companyia a la seguretat viària i al medi ambient, alguna cosa que ja fa durant el procés d'inspecció del parc mòbil espanyol, ja sigui testant vehicles per a detectar possibles emissions superiors al límit legal, com verificant el correcte funcionament dels sensors involucrats en les emissions durant la prova de diagnòstic a bord (OBD).

Per a Rodrigo Radovan, director de l'àrea de Mobilitat de TÜV Rheinland a Espanya: ‘Aquest projecte ens permetrà, a més d'obtenir estalvis en termes de costos energètics, fer un gran pas en el camí cap a la neutralitat en emissions de CO₂, fixat com a objectiu pel nostre grup per a 2028. Volem que la nostra empresa en general i les nostres estacions d'ITV en particular siguin un referent en sostenibilitat per al nostre sector’.

Assegurança obligatòria a la ITV

03 - 11 - 2022

Tot vehicle ha de tenir l'assegurança en vigor sempre, fins i tot per passar la ITV.

Els recanvis pirates

28 - 04 - 2022
Els riscos sobre els recanvis de vehicles falsificats.

Igual que es falsifiquen i es venen bosses, rellotges, perfums i roba falsificada, també passava amb els recanvis de peces per a vehicles

La ITV dels ciclomotors

28 - 06 - 2021 La principal característica que diferencia una moto d'un ciclomotor és la cilindrada i la velocitat aconseguida per aquests vehicles.