TÜV Rheinland aposta per estacions ITV més verdes amb la instal·lació de plaques solar

18 - 12 - 2023
La lluita contra el canvi climàtic i la transició energètica comporten transformacions tecnològiques i canvis en tots els sectors, públics i privats. Des de TÜV Rheinland ens unim a aquesta aposta sostenible amb la instal·lació de plaques fotovoltaiques a les estacions ITV.
 
He incoporat 1.125 mòduls fotovoltaics que generan una potència de 512 kWp, de manera que el 47% de l'energia consumida té origen renovable. La contribució a la descarbonització es traduirà en una reducció anual d'emissions per valor de 200 Tones de CO₂

La instal·lació d'aquest model de producció energèrica, realitzada per Solar360, s'ha realitzat a 29 estacions ITV nacionals repartides entre la Comunitat de Madrid, Catalunya, Regió de Múrcia, Castella-la Manxa, Navarra i Menorca, i suposa una transició a un model productiu més respectuós amb el medi ambient. L'energia generada serà utilitzada principalment per l'autoconsum a les estacions ITV, reduint les despeses operatives a mig termini.

Aquesta mesura és una mostra més de la contribució de la companyia a la seguretat viària i al medi ambient, alguna cosa que ja fa durant el procés d'inspecció del parc mòbil espanyol, ja sigui testant vehicles per a detectar possibles emissions superiors al límit legal, com verificant el correcte funcionament dels sensors involucrats en les emissions durant la prova de diagnòstic a bord (OBD).

Per a Rodrigo Radovan, director de l'àrea de Mobilitat de TÜV Rheinland a Espanya: ‘Aquest projecte ens permetrà, a més d'obtenir estalvis en termes de costos energètics, fer un gran pas en el camí cap a la neutralitat en emissions de CO₂, fixat com a objectiu pel nostre grup per a 2028. Volem que la nostra empresa en general i les nostres estacions d'ITV en particular siguin un referent en sostenibilitat per al nostre sector’.

Com millorar l'autonomia d'un cotxe elèctric

05 - 05 - 2022

A causa del protagonisme que estan adquirint els cotxes sense emissions, et donem alguns consells per allargar la seva autonomia.

Les matrícules que han de passar la ITV el 2022

11 - 01 - 2022 Comprova si aquest any el teu vehicle ha de passar la primera ITV.

Sistemes de seguretat en cotxes: AEB

09 - 06 - 2022
És un dels majors avanços de seguretat viària des del cinturó de seguretat, ja que, a més d'ajudar a frenar el conductor augmentant la pressió de frenada davant d'una emergència, actua amb independència del conductor per evitar una imminent col·lisió. Saps com funciona?